kapsasupp on väga mõnus toit, seda saab teha 100 erineval moel, mina tegin hakklihaga ja maitsestasin aasiakastmega
200 g kalkuni hakkliha
1 cm ingverit, hakkida
1 küüslauk, hakkida
1 porgand, riivida
1/3 suvekõrvitsat, riivaida
Ingver, küüslauk, porgand natuke küspsetada, lisada hakkliha ning suvekõrvits ning küpsetada peaaegu valmis. Maitsestada soola ja pipraga.
(seda segu olen kasutanud ka täidetud paprikate valmistamisel).
1 sibul, hakkida
natuke ingverit, tükeldada
1 küüslauguküüs, tükeldada
2 porgandit viilutada
1 paprika tükeldada
1-2 vart sellerit tükeldada
1/2 väiksemast peakapsast tükeldada
Maitsestada soola ja pipraga
Köögiviljad pannil õliga natuke küpsetada, lisada juurde keev vesi ning hakklihasegu (ma teengi suppe tavaliselt vokkpannil, sama võib teha ju tavalises potis ka).
Supile annab suurepärase nüansi aasiakaste nt Maggi Magic Asia (või mingi muu magus-hapu tšillikaste), seda lisada siis 3-4 supilusikatäit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar